Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавна расправа о Нацрту закона о сигурности операција са угљоводоницима

Објављено: 09.08.2018. 14:41 Аутор: Министарство економије
Министарство економије, у складу са Уредбом о поступку и начину спровођења јавне расправе у припреми закона („Службени лист Црне Горе“, број 12/12) и чланом 20 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија („Службени лист Црне Горе“, број 41/18), обавјештава заинтересовану јавност да покреће

ЈАВНУ РАСПРАВУ
О
НАЦРТУ ЗАКОНА О СИГУРНОСТИ ОПЕРАЦИЈА СА УГЉОВОДОНИЦИМА

Јавна расправа ће трајати од 09.08.2018. године до 21.09.2018.године. Нацрт Закона о сигурности операција са угљоводоницима ће бити доступан јавности током цијелог трајања јавне расправе на интернет страници Министарства економије.

Заинтересовани субјекти могу своје коментаре, мишљења, примједбе и сугестије на Нацрт закона доставити Министарству економије у писаној форми, путем поште на адресу: Римски трг, број 46, 81000 Подгорица, или електронски на мејл адресу: љљана.максимовиц@мек.гов.ме и предраг.радуловиц@мха.гов.ме током цијелог трајања јавне расправе.

У оквиру јавне расправе о Нацрту Закона о сигурности операција са угљоводоницима биће организован округли сто, чији ће термин одржавања бити објављен на сајту Министарства економије и порталу е-управе.

Министарство економије ће након завршетка јавне расправе размотрити све коментаре, мишљења, примједбе и сугестије и сачинити извјештај о спроведеној јавној расправи. 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?