Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Pododbor za inovacije, ljudske resurse, informatičko društvo i socijalnu politiku

Objavljeno: 17.09.2018. 14:58 Autor: KEI
U Podgorici će se u utorak, 18. septembra održati sastanak Pododbora za inovacije, ljudske resurse, informatičko društvo i socijalnu politiku.

Sastanak će otvoriti glavni pregovarač Aleksandar Drljević, zamjenica šefa Jedinice za Crnu Goru u Generalnom direktoratu za proširenje Barbara Jesus-Gimeno i predsjedavajuća Pododbora sa crnogorske strane, generalna direktorica Direktorata za evropske integracije programiranje i implementaciju EU fondova Ljiljana Simović.

Na sastanku će se razmatrati ostvareni napredak u oblastima obrazovanja, kulture, nauke i istraživanja, informatičkog društva i medija, kretanja radnika i socijalne politike i zapošljavanja.

Predstavnici crnogorskih institucija predstaviće realizovane aktivnosti u pomenutim oblastima.

U svim oblastima fokus je na usklađivanju domaćeg zakonodavstva s evropskim propisima, njegovom sprovođenju, kao i postojećim administrativnim kapacitetima.

Sastanak Pododbora će se održati u sali 119, na III spratu u Ministarstva vanjskih poslova, ul. Stanka Dragojevića, s početkom u 9:00 sati.

Mediji mogu pratiti uvodna izlaganja.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?