Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Održana osma SEENSA konferencija i direktorski sastanak 6S Inicijative

Objavljeno: 14.09.2018. 11:41 Autor: dztp
U periodu od 10. do 13. septembra 2018. delegacija Direkcije za zaštitu tajnih podataka učestvovala je na SEENSA konferenciji (South Eastern European National Security Authorities Conference) i direktorskom sastanku 6S Inicijative čiji domaćin je ove godine bio Ured Vlade Republike Slovenije za zaštitu tajnih podataka u saradnji sa RCC. 

Osma SEENSA konferencija je bila posvećena ulozi Nacionalnih bezbjednosnih organa Jugoistočne Evrope u oblasti informatičke bezbjednosti, pitanjima bezbjednosnih provjera, edukacije i treninga lica koja rukuju tajnim podacima, kao i aspektima buće saradnje, dok su učesnici 6S sastanka iskoristili priliku da razmjene mišljenja po pitanju prepoznavanja inicijativa i projekata koji bi stimulisali regionalnu saradnju i integracije kako putem saradnje samih Nacionalnih bezbjednosnih organa tako i saradnjom sa različitim međunarodnim organizacijama.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?