Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана осма СЕЕНСА конференција и директорски састанак 6С Иницијативе

Објављено: 14.09.2018. 11:41 Аутор: дзтп
У периоду од 10. до 13. септембра 2018. делегација Дирекције за заштиту тајних података учествовала је на СЕЕНСА конференцији (Соутх Еастерн Еуропеан Натионал Сецуритy Аутхоритиес Цонференце) и директорском састанку 6С Иницијативе чији домаћин је ове године био Уред Владе Републике Словеније за заштиту тајних података у сарадњи са РЦЦ. 

Осма СЕЕНСА конференција је била посвећена улози Националних безбједносних органа Југоисточне Европе у области информатичке безбједности, питањима безбједносних провјера, едукације и тренинга лица која рукују тајним подацима, као и аспектима буће сарадње, док су учесници 6С састанка искористили прилику да размјене мишљења по питању препознавања иницијатива и пројеката који би стимулисали регионалну сарадњу и интеграције како путем сарадње самих Националних безбједносних органа тако и сарадњом са различитим међународним организацијама.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?