Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policijski i carinski službenici na ZGP Sukobin – Murićani pronašli i oduzeli oko 20 kg skanka

Objavljeno: 13.10.2018. 21:30 Autor: UP i UC
Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične bezbjednosti Ulcinj i Uprave carina - Carinske ispostave Sukobin su u saradnji sa službenicima policije Republike Albanije na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko 20 kilograma marihuane tipa skanka. 

Naime, službenici OGB Ulcinj i CI Sukobin su u saradnji sa policijom Republike Albanije, 13.10.2018. godine oko 10,00 časova, na ZGP Sukobin – Murićani, kontrolisali vozilo italijanskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.K. (54) državljanin Republike Albanije, dok su se u vozilu nalazili H.I. (83) i S.I. (76), takođe državljani Republike Albanije. Policijski i carinski službenici su kontrolom vozila, u specijalno napravljenom bunkeru, pronašli i oduzeli 23 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank težine oko 20 kg. 

U skladu sa Protokolom o radu na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, lica, vozilo i biljnu materiju su preuzeli službenici Republike Albanije radi daljeg postupanja. 
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?