Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полицијски и царински службеници на ЗГП Сукобин – Мурићани пронашли и одузели око 20 кг сканка

Објављено: 13.10.2018. 21:30 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Улцињ и Управе царина - Царинске испоставе Сукобин су у сарадњи са службеницима полиције Републике Албаније на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, контролом возила пронашли и одузели око 20 килограма марихуане типа сканка. 

Наиме, службеници ОГБ Улцињ и ЦИ Сукобин су у сарадњи са полицијом Републике Албаније, 13.10.2018. године око 10,00 часова, на ЗГП Сукобин – Мурићани, контролисали возило италијанских регистарских ознака којим је управљао М.К. (54) држављанин Републике Албаније, док су се у возилу налазили Х.И. (83) и С.И. (76), такође држављани Републике Албаније. Полицијски и царински службеници су контролом возила, у специјално направљеном бункеру, пронашли и одузели 23 пвц паковања са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк тежине око 20 кг. 

У складу са Протоколом о раду на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, лица, возило и биљну материју су преузели службеници Републике Албаније ради даљег поступања. 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?