Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Konferencija za medije Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Objavljeno: 24.11.2018. 18:22 Autor: mprr

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u ponedjeljak, 26. novembra, održaće konferenciju za medije, povodom obilježavanja dvije godine rada Vlade Crne Gore.

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović predstaviće rezultate koji su postignuti u proteklom periodu u oblastima poljoprivrede, ruralnog razvoja, ribarstva, šumarstva i vodoprivrede.


Konferenciji će prisustvovati značajan broj poljoprivrednih proizvođača i prerađivača, predstavnici udruženja poljoprivrednika, udruženja ribara, kao i kompanija iz oblasti agroindustrije.


Konferenciji će prisustvovati i predstavnici brojnih institucija i organizacija koje učestvuju u realizaciji politika koje sprovodi Ministarstvo – predstavnici Delegacije EU u Crnoj Gori, Svjetske banke, Investiciono – razvojnog fonda, Privredne komore Crne Gore, naučnih i stručnih institucija, kao i brojnih institucija na državnom i lokalnom nivou.


Konferencija će se održati u vinskom podrumu Šipčanik, “13. Jul Plantaže“, sa početkom u 10,00h.


Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju konferenciji Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?