Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Конференција за медије Министарства пољопривреде и руралног развоја

Објављено: 24.11.2018. 18:22 Аутор: мпрр

Министарство пољопривреде и руралног развоја, у понедјељак, 26. новембра, одржаће конференцију за медије, поводом обиљежавања двије године рада Владе Црне Горе.

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић представиће резултате који су постигнути у протеклом периоду у областима пољопривреде, руралног развоја, рибарства, шумарства и водопривреде.


Конференцији ће присуствовати значајан број пољопривредних произвођача и прерађивача, представници удружења пољопривредника, удружења рибара, као и компанија из области агроиндустрије.


Конференцији ће присуствовати и представници бројних институција и организација које учествују у реализацији политика које спроводи Министарство – представници Делегације ЕУ у Црној Гори, Свјетске банке, Инвестиционо – развојног фонда, Привредне коморе Црне Горе, научних и стручних институција, као и бројних институција на државном и локалном нивоу.


Конференција ће се одржати у винском подруму Шипчаник, “13. Јул Плантаже“, са почетком у 10,00х.


Позивамо представнике медија да присуствују конференцији Министарства пољопривреде и руралног развоја.

Министарство пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?