Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar Nurković učestvovaće na Globalnoj konferenciji za razvoj aerodroma u Hamburgu

Objavljeno: 26.11.2018. 18:47 Autor: MSP

Delegacija Vlade Crne Gore, predvođena ministrom saobraćaja i pomorstva Osmanom Nurkovićem, učestvovaće na Globalnoj konferenciji za razvoj aerodroma koja će se održati od 27. - 29. novembra 2018. godine u Hamburgu.

Teme ovogodišnje konferencije (GAD World 2018) na kojoj će prisustvovati preko 500 zvaničnika i stručnjaka iz oblasti vazduhoplovstva i upravljanja aerodromima širom svijeta, između ostalog su tržište avio kompanija, trendovi u industriji, finansije, investicije, upravljanje i strategija aerodroma, privatizacija i privatno javno partnerstvo.

Trodnevna konferencija pokriva sve aspekte privatizacije aerodrome, finansiranja i strategija, a poseban interes ove godine je stavljen na razvoj i investicije u oblasti infrastrukture aerodroma u Jugoistočnoj Evropi.

Osim ministra Nurković u crnogorskoj delegaciji su i predstavnici Ministarstva saobraćaja i pomorstva Milica Mićunović i Bilsana Bibić.


PR Služba Ministarstva saobraćaja i pomorstva

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?