Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Najava: Otvaranje Ribarskog monitoring centra

Objavljeno: 29.11.2018. 21:41 Autor: MPRR
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u petak, 30. novembra, svečano će otvoriti nove prostorije Ribarskog monitoring centra koji funkcioniše u okviru Direktorata za ribarstvo.

Rekonstrukcija i opremanje prostorija realizovani su u okviru projekta koji sprovode zajedno Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Kraljevina Norveška i Opština Ulcinj - „Održivi razvoj morskog i obalnog ekosistema kroz zaštitu i gajenje morske faune“.

Ribarski monitoring centar je od izuzetne važnosti za zaštitu i održivo upravljanje raspoloživim resursima. Uspostavljanjem ovog centra, Crna Gora je na putu ispunjavanja zahtjevog mjerila za zatvaranje Poglavlja 13, a koji se tiče unapređivanja administrativnih kapaciteta i kapaciteta inspekcije i nadzora.

Centar će otvoriti potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović, ambasador Kraljevine Norveške Arne Sanes Bjornstad i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

Zvanično otvaranje prostorija koje se nalaze u Podgorici, u zgradi Vektre (Rimski trg, br 46) ) počinje u 9,00h.
  
Pozivamo predstavnike medija da isprate ovaj događaj.

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?