Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Отварање Рибарског мониторинг центра

Објављено: 29.11.2018. 21:41 Аутор: МПРР
Министарство пољопривреде и руралног развоја, у петак, 30. новембра, свечано ће отворити нове просторије Рибарског мониторинг центра који функционише у оквиру Директората за рибарство.

Реконструкција и опремање просторија реализовани су у оквиру пројекта који спроводе заједно Министарство пољопривреде и руралног развоја, Краљевина Норвешка и Општина Улцињ - „Одрживи развој морског и обалног екосистема кроз заштиту и гајење морске фауне“.

Рибарски мониторинг центар је од изузетне важности за заштиту и одрживо управљање расположивим ресурсима. Успостављањем овог центра, Црна Гора је на путу испуњавања захтјевог мјерила за затварање Поглавља 13, а који се тиче унапређивања административних капацитета и капацитета инспекције и надзора.

Центар ће отворити потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстад и предсједник Општине Улцињ Љоро Нрекић.

Званично отварање просторија које се налазе у Подгорици, у згради Вектре (Римски трг, бр 46) ) почиње у 9,00х.
  
Позивамо представнике медија да испрате овај догађај.

Министарство пољопривреде и руралног развоја
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?