Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

O tekstu objavljenom na IN4S.net biće obaviješten tužilac; policija i tužilaštvo intenzivno rade na rasvjetljavanju KD ubistvo u pokušaju na štetu Olivere Lakić

Objavljeno: 18.12.2018. 02:05 Autor: UP
Povodom teksta objavljenog na portalu IN4S.net a koji se bavi navodnom prepiskom dva službenika policije u vezi sa operativnim saznanjima koja se odnose na krivično djelo ubistvo u pokušaju izvršeno na štetu Olivere Lakić, obavještavamo vas sljedeće:

Uprava policije će o sadržini i načinu objavljivanja predmetnog teksta na portalu IN4S.net obavijestiti nadležnog tužioca.

Policijski službenici koji rade na rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju, koje je počinjeno na štetu novinarke ND Vijesti Olivere Lakić, o svim operativnim saznanjima obavještavaju postupajućeg tužioca.

Rasvjetljavanje krivičnog djela ubistvo u pokušaju, koje je izvršeno na štetu Olivere Lakić, je u fokusu rada službenika kriminalističke policije i policijski službenici, u koordinaciji sa tužiocem, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na rješavanju ovog krivičnog djela.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?