Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

О тексту објављеном на ИН4С.нет биће обавијештен тужилац; полиција и тужилаштво интензивно раде на расвјетљавању КД убиство у покушају на штету Оливере Лакић

Објављено: 18.12.2018. 02:05 Аутор: УП
Поводом текста објављеног на порталу ИН4С.нет а који се бави наводном преписком два службеника полиције у вези са оперативним сазнањима која се односе на кривично дјело убиство у покушају извршено на штету Оливере Лакић, обавјештавамо вас сљедеће:

Управа полиције ће о садржини и начину објављивања предметног текста на порталу ИН4С.нет обавијестити надлежног тужиоца.

Полицијски службеници који раде на расвјетљавању кривичног дјела убиство у покушају, које је почињено на штету новинарке НД Вијести Оливере Лакић, о свим оперативним сазнањима обавјештавају поступајућег тужиоца.

Расвјетљавање кривичног дјела убиство у покушају, које је извршено на штету Оливере Лакић, је у фокусу рада службеника криминалистичке полиције и полицијски службеници, у координацији са тужиоцем, предузимају интензивне мјере и радње на рјешавању овог кривичног дјела.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?