Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

PROGRAM JAVNE RASPRAVE O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O MEĐUNARODNOJ PRAVNOJ POMOĆI U KRIVIČNIM STVARIMA

Objavljeno: 27.12.2018. 18:05 Autor: LJ.J.

PROGRAM JAVNE RASPRAVE O

NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O MEĐUNARODNOJ PRAVNOJ POMOĆI U KRIVIČNIM STVARIMA

Broj

Aktivnost

Tehnički organizator

Učesnici

Mjesto

Datum

1.

Objavljivanje javnog poziva za učešće u javnoj raspravi

 

Ministarstvo pravde

 

Internet stranica Ministarstva pravde; portal e-uprave

27.12.2018. godine

2.

Objavljivanje Nacrta zakona sa obrazloženjem

Ministarstvo pravde

 

Internet stranica Ministarstva pravde; portal e-uprave

27.12.2018. godine

3.

Objavljivanje Programa javne rasprave

Ministarstvo pravde

 

Internet stranica Ministarstva pravde; portal e-uprave

27.12.2018. godine

Dostavljanje predloga, sugestija i komentara na Nacrt zakona Ministarstvu pravde, na adresu: Vuka Karadžića 3, 81000 Podgorica, ili na fax: +382 20 407 509, kao i na e-mail: ognjen.mitrovic@mpa.gov.me .

 

Javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima će sprovesti Ministarstvo pravde.

Rasprava o Nacrtu zakona počinje objavljivanjem: Javnog poziva za učešće u raspravi, Nacrta zakona sa obrazloženjem i Programa javne rasprave,  na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave. 

Predlozi, sugestije i komentari na Nacrt zakona mogu se dostaviti Ministarstvu pravde u pisanom i elektronskom obliku, na adresu: Vuka Karadžića 3, 81000 Podgorica, kao i na email: ognjen.mitrovic@mpa.gov.me .

Javna rasprava o nacrtu zakona trajaće 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e- uprave.

Ministarstvo pravde razmotriće prijedloge, sugestije i komentare učesnika javne rasprave, nakon čega će sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će biti objavljen na internet stranici Ministarstva pravde i portalu e-uprave, u roku od 10 dana od dana završetka javne rasprave.

 

 

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?