Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О НАЦРТУ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О МЕЂУНАРОДНОЈ ПРАВНОЈ ПОМОЋИ У КРИВИЧНИМ СТВАРИМА

Објављено: 27.12.2018. 18:05 Аутор: Љ.Ј.

ПРОГРАМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О

НАЦРТУ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О МЕЂУНАРОДНОЈ ПРАВНОЈ ПОМОЋИ У КРИВИЧНИМ СТВАРИМА

Број

Активност

Технички организатор

Учесници

Мјесто

Датум

1.

Објављивање јавног позива за учешће у јавној расправи

 

Министарство правде

 

Интернет страница Министарства правде; портал е-управе

27.12.2018. године

2.

Објављивање Нацрта закона са образложењем

Министарство правде

 

Интернет страница Министарства правде; портал е-управе

27.12.2018. године

3.

Објављивање Програма јавне расправе

Министарство правде

 

Интернет страница Министарства правде; портал е-управе

27.12.2018. године

Достављање предлога, сугестија и коментара на Нацрт закона Министарству правде, на адресу: Вука Караџића 3, 81000 Подгорица, или на фаx: +382 20 407 509, као и на е-маил: огњен.митровиц@мпа.гов.ме .

 

Јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о међународној правној помоћи у кривичним стварима ће спровести Министарство правде.

Расправа о Нацрту закона почиње објављивањем: Јавног позива за учешће у расправи, Нацрта закона са образложењем и Програма јавне расправе,  на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе. 

Предлози, сугестије и коментари на Нацрт закона могу се доставити Министарству правде у писаном и електронском облику, на адресу: Вука Караџића 3, 81000 Подгорица, као и на емаил: огњен.митровиц@мпа.гов.ме .

Јавна расправа о нацрту закона трајаће 20 дана од дана објављивања јавног позива на интернет страници Министарства правде и порталу е- управе.

Министарство правде размотриће приједлоге, сугестије и коментаре учесника јавне расправе, након чега ће сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи, који ће бити објављен на интернет страници Министарства правде и порталу е-управе, у року од 10 дана од дана завршетка јавне расправе.

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?