Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Ministar unutrašnjih poslova susreo se sa porodicama preminulih kolega iz sektora bezbjednosti

Objavljeno: 28.12.2018. 23:54 Autor: MUP
Briga o porodicama naših preminulih kolega predstavlja ne samo čin humanosti i solidarnosti već i posvećenosti i priznanja za časno služenje službi i državi Crnoj Gori, kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na današnjem sastanku sa članovima porodica preminulih službenika iz sektora bezbjednosti.

Povod današnjeg susreta bila je i donacija koju je Ministarstvo unutrašnjih poslova opredijelilo, pridruživši se tako donatorskoj akciji prikupljanja sredstava, koju već tri godine za redom organizuju Sindikat Uprave policije i Međunarodna policijska asocijacija (IPA).

Na ovaj način, kako je kazao ministar Nuhodžić, čuvamo sjećanje na kolege, i porodicama poručio da uvijek mogu računati na punu podršku kolektiva MUP-a.

Ministar je pohvalio iskazani senzibilitet kolega iz Sindikata i IPA sekcije, koje ovom segmentu posvećuju naročitu pažnju, i poručio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da podržava ove i slične akcije, budući da je briga o zaposlenima u sektoru bezbjednosti, kao i njihovim porodicama, moralna i profesionalna obaveza prema časnom pozivu koji su izabrali kao svoj životni put.

MUP je iz budžetskih ušteda za ovu priliku izdvojio 5.000 eura, kao i u prethodne dvije godine, te je tako za akcije pomoći porodicama preminulih kolega, kao i pomoći djeci kolega sa smetnjama u razvoju, i za druge akcije humanosti i solidarnosti, ukupno u dvogodišnjem periodu opredijeljeno oko 65.000 eura.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?