Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар унутрашњих послова сусрео се са породицама преминулих колега из сектора безбједности

Објављено: 28.12.2018. 23:54 Аутор: МУП
Брига о породицама наших преминулих колега представља не само чин хуманости и солидарности већ и посвећености и признања за часно служење служби и држави Црној Гори, казао је министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић на данашњем састанку са члановима породица преминулих службеника из сектора безбједности.

Повод данашњег сусрета била је и донација коју је Министарство унутрашњих послова опредијелило, придруживши се тако донаторској акцији прикупљања средстава, коју већ три године за редом организују Синдикат Управе полиције и Међународна полицијска асоцијација (ИПА).

На овај начин, како је казао министар Нухоџић, чувамо сјећање на колеге, и породицама поручио да увијек могу рачунати на пуну подршку колектива МУП-а.

Министар је похвалио исказани сензибилитет колега из Синдиката и ИПА секције, које овом сегменту посвећују нарочиту пажњу, и поручио да ће Министарство унутрашњих послова наставити да подржава ове и сличне акције, будући да је брига о запосленима у сектору безбједности, као и њиховим породицама, морална и професионална обавеза према часном позиву који су изабрали као свој животни пут.

МУП је из буџетских уштеда за ову прилику издвојио 5.000 еура, као и у претходне двије године, те је тако за акције помоћи породицама преминулих колега, као и помоћи дјеци колега са сметњама у развоју, и за друге акције хуманости и солидарности, укупно у двогодишњем периоду опредијељено око 65.000 еура.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?