Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saradnja Ministarstva sporta i mladih i Evropske ogranizacije izviđača

Objavljeno: 24.01.2019. 19:10 Autor: Ministarstvo sporta
Ministar sporta i mladih, Nikola Janović, upriličio je prijem za predsjednika Evropske organizacije izviđača g-dina Dejvida Mekija, koji boravi u zvaničnoj posjeti Savezu izviđača Crne Gore.

Savez izviđača ima više od 2000 članova u 24 izviđačke jedinice širom Crne Gore. Među brojnim aktivnostima, posebno se izdvaja učešće na međunarodnom kampu u Makedoniji, koje je podržano od strane Ministarstva sporta i mladih.
 
Gospodin Dejvid Meki se ispred Evropske organizacije izviđača zahvalio na podršci koju Ministarstvo pruža Savezu izviđača Crne Gore i ukazao na dalji plan razvoja pomenute organizacije, uključivanja novih članova u postojeće odrede izviđača, te povećanje odreda kao zasebnih jedinica na lokalnom nivou. 

Ministar Janović je izrazio zadovoljstvo zbog susreta sa predsjednikom Evropske organizacije izviđača, kao najbrojnije organizacije za mlade u Evropi, i predstavio aktivnosti Ministarstva, kao i modele saradnje sa omladinskim organizacijama. Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih će i u narednom periodu biti značajan partner i nastaviti da pruža podršku aktivnostima za mlade.

MINISTARSTVO SPORTA I MLADIH
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?