Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje o datumu polaganja ispita za javne izvršitelje – martovski rok 2019. godine

Objavljeno: 01.03.2019. 17:28 Autor: Ministarstvo pravde

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili na Javni poziv za polaganje ispita za javne izvrsitelje od 12. februara 2019. godine, da je polaganje pismenog dijela ispita za javne izvršitelje zakazano za ponedeljak 18. mart 2019. godine, sa početkom u 9,00 časova, u prostorijama Ministarstva pravde, ul. Vuka Karadžića br. 3 (II sprat, kancelarija broj 26).

Na pismenom dijelu ispita kandidati mogu koristiti zakone i druge propise.

            Nakon što pismeni zadatak bude ocijenjen, dešifrovanje će se izvršiti u prisustvu kandidata, o čemu će se kandidati blagovremeno obavijesiti na internet stranici Ministarstva pravde.

Kandidati koji polože pismeni dio ispita, polagaće usmeni dio ispita, a o tačnom vremenu i mjestu polaganja tog dijela ispita će biti blagovremeno obaviješteni od strane sekretara Komisije.

Na ime troškova polaganja ispita za javne izvršitelje potrebno uplatiti iznos od 250€ na račun Ministarstva pravde broj 832-1132-02, o čemu su kandidati dužni priložiti dokaz sekretaru Komisije o čemu su kandidati dužni priložiti dokaz sekretaru Komisije na dan polaganja pismenog dijela ispita.

Na dan održavanja ispita kandidati su dužni da ponesu ličnu kartu ili drugu javnu ispravu na osnovu koje se može utvrditi identitet kandidata.

 

Sekretar Komisije

Momir Jauković

020 407 504

momir.jaukovic@mpa.gov.me

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?