Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Policijski i carinski službenici otkrili 18 kg skanka u vozilu na ZGP Sukobin – Murićani; osumnjičeni lišen slobode

Objavljeno: 06.08.2019. 16:23 Autor: UP i UC
Službenici Uprave policije i Uprave carina su, u saradnji sa graničnom policijom Republike Albanije, na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u vozilu otkrili 18 kilograma skanka. Policija je lišila slobode lice koje je upravljalo vozilom, D.K. (26) iz Skadra, koje je, kako se sumnja, pokušalo da u vozilu prokrijumčari skank iz Albanije u Crnu Goru. Droga je otkrivena uz angažovanje službenog policijskog psa.

Policijski službenici Stanice granične policije I Ulcinj i carinski službenici Carinske ispostave Sukobin su juče, sa kolegama iz Albanije, na ZGP Sukobin – Murićani, 35 pakovanja sa 18 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank otkrili u vozilu albanskih registarskih oznaka, marke „Mercedes Benz S320“, kojim je upravljao D.K. Skank je bio sakriven u šupljinama vozila, u bankinama, ispod patosnica i u branicima.

D.K, koji je lišen slobode, je sa vozilom i drogom predat službenicima albanske granične policije radi daljeg postupanja.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?