Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полицијски и царински службеници открили 18 кг сканка у возилу на ЗГП Сукобин – Мурићани; осумњичени лишен слободе

Објављено: 06.08.2019. 16:23 Аутор: УП и УЦ
Службеници Управе полиције и Управе царина су, у сарадњи са граничном полицијом Републике Албаније, на Заједничком граничном прелазу Сукобин – Мурићани, у возилу открили 18 килограма сканка. Полиција је лишила слободе лице које је управљало возилом, Д.К. (26) из Скадра, које је, како се сумња, покушало да у возилу прокријумчари сканк из Албаније у Црну Гору. Дрога је откривена уз ангажовање службеног полицијског пса.

Полицијски службеници Станице граничне полиције И Улцињ и царински службеници Царинске испоставе Сукобин су јуче, са колегама из Албаније, на ЗГП Сукобин – Мурићани, 35 паковања са 18 килограма материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк открили у возилу албанских регистарских ознака, марке „Мерцедес Бенз С320“, којим је управљао Д.К. Сканк је био сакривен у шупљинама возила, у банкинама, испод патосница и у браницима.

Д.К, који је лишен слободе, је са возилом и дрогом предат службеницима албанске граничне полиције ради даљег поступања.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?