Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Info dan programa Kreativna Crna Gora u srijedu u Podgorici

Objavljeno: 12.11.2019. 17:31 Autor: MKU
Info dan programa Kreativna Crna Gora biće održan u srijedu 13. novembra 2019. godine u galeriji „Klub”, Centar savremene umjetnosti, sa početkom u 14h.

Na događaju će biti riječi o konkursu iz oblasti kreativnih industrija i naučnih istraživanja u skladu sa Akcionim planom Programa “Kreativna Crna Gora: Identitet, imidž, promocija” u 2019. godini. 

Na info danu će biti predstavljeni uslovi učešća na konkursu u skladu sa sljedećim temama: raznolikost kulturnog izraza, uspostavljanje kulturnog proizvoda iz oblasti modnog dizajna i dizajna tekstila, uspostavljanje ICT proizvoda kao i način na koji se zainteresovane strane mogu prijaviti. 
Prijave se dostavljaju do 27.11.2019. godine u 12h, a odluku o izboru programa/projekata za sufinansiranje donijeće Ministarstvo kulture, po prijedlogu stručnih komisija, u skladu sa odredbama Zakona o kulturi. Tekst konkursa možete pronaći ovdje.



Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?