Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Инфо дан програма Креативна Црна Гора у сриједу у Подгорици

Објављено: 12.11.2019. 17:31 Аутор: МКУ
Инфо дан програма Креативна Црна Гора биће одржан у сриједу 13. новембра 2019. године у галерији „Клуб”, Центар савремене умјетности, са почетком у 14х.

На догађају ће бити ријечи о конкурсу из области креативних индустрија и научних истраживања у складу са Акционим планом Програма “Креативна Црна Гора: Идентитет, имиџ, промоција” у 2019. години. 

На инфо дану ће бити представљени услови учешћа на конкурсу у складу са сљедећим темама: разноликост културног израза, успостављање културног производа из области модног дизајна и дизајна текстила, успостављање ИЦТ производа као и начин на који се заинтересоване стране могу пријавити. 
Пријаве се достављају до 27.11.2019. године у 12х, а одлуку о избору програма/пројеката за суфинансирање донијеће Министарство културе, по приједлогу стручних комисија, у складу са одредбама Закона о култури. Текст конкурса можете пронаћи овдје.



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?