Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Poziv za 2 eskterna evaluatora u sklopu ERASMUS+ projekta „Reforma doktorskih studija u Crnoj Gori i Albaniji, primjer dobre prakse – MARDS”

Objavljeno: 23.12.2019. 14:58 Autor: PR služba Ministaratva prosvjete
Konzorcijum ERASMUS+ projekta MARDS „Reforma doktorskih studija u Crnoj Gori i Albaniji, primjer dobre prakse“ poziva zainteresovane kandidate da se prijave na poziv za 2 eksterna evaluatora.

Rok za podnošenje prijava je 15. januar 2020. godine, a tekst poziva, kao i više informacija o Projektu možete pogledati OVDJE

Osnovni cilj MARDS projekta je usklađivanje doktorskih studija u skladu sa Salzburškim principima i uspostavljanje održivog i modernog sistema doktorskih škola između dvije susjedne zemlje, koji će koristiti kao primjer „dobre prakse” u regionu Zapadnog Balkana.

MARDS je strukturni projekat na nivou regiona zapadnog Balkana, a obrađuje važnu temu, reforme doktorskih studija, i uključuje veliki broj partnera. U realizaciju projekta uključeno je više institucija visokog obrazovanja, privredne komore i druge institucije iz Albanije i Crne Gore, kao i iz država članica Evropske unije.

Projekat je počeo u oktobru 2018. godine i trajaće 3 godine.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?