Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Позив за 2 есктерна евалуатора у склопу ЕРАСМУС+ пројекта „Реформа докторских студија у Црној Гори и Албанији, примјер добре праксе – МАРДС”

Објављено: 23.12.2019. 14:58 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Конзорцијум ЕРАСМУС+ пројекта МАРДС „Реформа докторских студија у Црној Гори и Албанији, примјер добре праксе“ позива заинтересоване кандидате да се пријаве на позив за 2 екстерна евалуатора.

Рок за подношење пријава је 15. јануар 2020. године, а текст позива, као и више информација о Пројекту можете погледати ОВДЈЕ

Основни циљ МАРДС пројекта је усклађивање докторских студија у складу са Салзбуршким принципима и успостављање одрживог и модерног система докторских школа између двије сусједне земље, који ће користити као примјер „добре праксе” у региону Западног Балкана.

МАРДС је структурни пројекат на нивоу региона западног Балкана, а обрађује важну тему, реформе докторских студија, и укључује велики број партнера. У реализацију пројекта укључено је више институција високог образовања, привредне коморе и друге институције из Албаније и Црне Горе, као и из држава чланица Европске уније.

Пројекат је почео у октобру 2018. године и трајаће 3 године.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?