Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Produženje roka za podnošenje prijava na Konkurs za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST i održavanje Info dana povodom promocije Konkursa

Objavljeno: 31.12.2019. 16:49 Autor: Ministarstvo nauke

Ministarstvo nauke je produžilo rok za podnošenje prijava na Konkurs za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST do petka, 28. februara 2020. godine.

Podsjećamo da je Ministarstvo nauke Crne Gore raspisalo Konkurs za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST 3. decembra 2019. godine u iznosu od 200.000 eura.

Konkurs predstavlja jedan od značajnih mehanizama za podršku naučnoistraživačkoj zajednici, u segmentima koji treba da omoguće: brže usvajanje prioritetnih oblasti istraživanja koja su definisana na evropskom nivou, pokretanje sličnih istraživanja na nacionalnom nivou i brže povezivanje sa relevantnim akterima u Evropi, te uključivanje mladih istraživača u perspektivne oblasti istraživanja.

INFO DAN – 17. JANUAR 2020. GODINE

Povodom predstavljanja Konkursa i detaljnijeg upoznavanja javnosti sa načinom prijave, pravom učešća i raspoloživim sredstvima, Ministarstvo nauke organizuje Info dan, koji će se održati u petak, 17. januara 2020. godine, u 12h u Plavoj sali Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Info dan će biti prilika da se potencijalni korisnici projekata bolje upoznaju sa uslovima i detaljima procedure prijavljivanja, kao i da dobiju odgovore na eventualne nedoumice koje imaju.

Tekst Konkursa možete pogledati OVDJE

Prijavni formular možete pogledati OVDJE


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?