Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Продужење рока за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ и одржавање Инфо дана поводом промоције Конкурса

Објављено: 31.12.2019. 16:49 Аутор: Министарство науке

Министарство науке је продужило рок за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ до петка, 28. фебруара 2020. године.

Подсјећамо да је Министарство науке Црне Горе расписало Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ 3. децембра 2019. године у износу од 200.000 еура.

Конкурс представља један од значајних механизама за подршку научноистраживачкој заједници, у сегментима који треба да омогуће: брже усвајање приоритетних области истраживања која су дефинисана на европском нивоу, покретање сличних истраживања на националном нивоу и брже повезивање са релевантним актерима у Европи, те укључивање младих истраживача у перспективне области истраживања.

ИНФО ДАН – 17. ЈАНУАР 2020. ГОДИНЕ

Поводом представљања Конкурса и детаљнијег упознавања јавности са начином пријаве, правом учешћа и расположивим средствима, Министарство науке организује Инфо дан, који ће се одржати у петак, 17. јануара 2020. године, у 12х у Плавој сали Ректората Универзитета Црне Горе.

Инфо дан ће бити прилика да се потенцијални корисници пројеката боље упознају са условима и детаљима процедуре пријављивања, као и да добију одговоре на евентуалне недоумице које имају.

Текст Конкурса можете погледати ОВДЈЕ

Пријавни формулар можете погледати ОВДЈЕ


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?