Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Održana konstitutivna sjednica Organizacionog odbora obilježavanja 100 godina postojanja Željeznice Crne Gore

Objavljeno: 13.06.2008. 01:15 Autor: Naslovna strana
Danas je održana konstitutivna sjednica Organizacionog odbora obilježavanja 100 godina postojanja Željeznice Crne Gore, kojom je predsjedavao predsjednik Odbora i predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović.

U susret velikom jubileju 100 godina postojanja i rada Željeznice Crne Gore, Organizacioni odbor je razmatrao i usvoio Akcioni plan za realizaciju Programa obilježavanja, kojim su definisane konkretne aktivnosti, nosioci i dinamika njegove realizacije.

Razgovarano je i o dinamici radova na rekonstrukciji pruge Podgorica-Nikšić, uz konstataciju da radovi teku planiranom dinamikom, te da će biti završeni prije ugovorenog roka.

Sastanak je bio prilika da se podstakne tempo realizacije Vladine politike u ovoj oblasti i implementacija Programa restrukturiranja Željeznice, te da se inteziviraju aktivnosti u cilju obezbjeđenja strateških partnera, valorizacije i većeg korišćenja ukupnih kapaciteta.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?