Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржана конститутивна сједница Организационог одбора обиљежавања 100 година постојања Жељезнице Црне Горе

Објављено: 13.06.2008. 01:15 Аутор: Насловна страна
Данас је одржана конститутивна сједница Организационог одбора обиљежавања 100 година постојања Жељезнице Црне Горе, којом је предсједавао предсједник Одбора и предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић.

У сусрет великом јубилеју 100 година постојања и рада Жељезнице Црне Горе, Организациони одбор је разматрао и усвоио Акциони план за реализацију Програма обиљежавања, којим су дефинисане конкретне активности, носиоци и динамика његове реализације.

Разговарано је и о динамици радова на реконструкцији пруге Подгорица-Никшић, уз констатацију да радови теку планираном динамиком, те да ће бити завршени прије уговореног рока.

Састанак је био прилика да се подстакне темпо реализације Владине политике у овој области и имплементација Програма реструктурирања Жељезнице, те да се интезивирају активности у циљу обезбјеђења стратешких партнера, валоризације и већег коришћења укупних капацитета.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?