Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Info dan povodom Konkursa za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST – 17. januar 2020. godine

Objavljeno: 10.01.2020. 16:29 Autor: Ministarstvo nauke

Povodom predstavljanja Konkursa za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST i detaljnijeg upoznavanja javnosti sa načinom prijave, pravom učešća i raspoloživim sredstvima, Ministarstvo nauke organizuje Info dan, koji će se održati u petak, 17. januara 2020. godine, s početkom u 12h u Plavoj sali Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Predstavnice Ministarstva nauke, mr Branka Žižić, v.d. generalne direktorice Direktorata za inovacije i tehnološki razvoj i Milena Milonjić, načelnica Direkcije za EU Okvirne programe za istraživanje i inovacije, govoriće ovom prilikom o detaljima Konkursa.

Info dan će biti prilika da se potencijalni korisnici projekata bolje upoznaju sa uslovima i detaljima procedure prijavljivanja, kao i da dobiju odgovore na eventualne nedoumice koje imaju.

Podsjećamo, rok za podnošenje prijava na Konkurs za podsticanje učešća u programima Horizont 2020 i COST je petak, 28. februar 2020. godine.

Projektima koji će biti podržani putem ovog Konkura, omogućiće se uključivanje u tekuće Horizont 2020 ili COST projekte, u svojstvu pridruženog partnera (Horizont 2020 – third party partner; COST - partner). Uslov za apliciranje za sredstva ovog Konkursa je da postoji identifikovan projekat u koji se tim želi uključiti i početno odobrenje koordinatora tog projekta za pridruživanje tima iz Crne Gore evropskom timu. Na Konkurs se mogu prijaviti i timovi koji su se već pridružili nekom od tekućih Horizont 2020 ili COST projekata koji traju do 2022. godine ili duže.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Info danu!

Molimo da Vaše učešće potvrdite putem e-maila: milena.milonjic@mna.gov.me
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?