Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Инфо дан поводом Конкурса за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ – 17. јануар 2020. године

Објављено: 10.01.2020. 16:29 Аутор: Министарство науке

Поводом представљања Конкурса за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ и детаљнијег упознавања јавности са начином пријаве, правом учешћа и расположивим средствима, Министарство науке организује Инфо дан, који ће се одржати у петак, 17. јануара 2020. године, с почетком у 12х у Плавој сали Ректората Универзитета Црне Горе.

Представнице Министарства науке, мр Бранка Жижић, в.д. генералне директорице Директората за иновације и технолошки развој и Милена Милоњић, начелница Дирекције за ЕУ Оквирне програме за истраживање и иновације, говориће овом приликом о детаљима Конкурса.

Инфо дан ће бити прилика да се потенцијални корисници пројеката боље упознају са условима и детаљима процедуре пријављивања, као и да добију одговоре на евентуалне недоумице које имају.

Подсјећамо, рок за подношење пријава на Конкурс за подстицање учешћа у програмима Хоризонт 2020 и ЦОСТ је петак, 28. фебруар 2020. године.

Пројектима који ће бити подржани путем овог Конкура, омогућиће се укључивање у текуће Хоризонт 2020 или ЦОСТ пројекте, у својству придруженог партнера (Хоризонт 2020 – тхирд партy партнер; ЦОСТ - партнер). Услов за аплицирање за средства овог Конкурса је да постоји идентификован пројекат у који се тим жели укључити и почетно одобрење координатора тог пројекта за придруживање тима из Црне Горе европском тиму. На Конкурс се могу пријавити и тимови који су се већ придружили неком од текућих Хоризонт 2020 или ЦОСТ пројеката који трају до 2022. године или дуже.

Позивамо Вас да нам се придружите на Инфо дану!

Молимо да Ваше учешће потврдите путем е-маила: милена.милоњиц@мна.гов.ме
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?