Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 4. avgusta Dana Opštine Plužine

Objavljeno: 03.08.2008. 18:00 Autor: Naslovna strana
Povodom 4. avgusta Dana Opštine Plužine, predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitke predsjedniku Opštine Mijušku Bajagiću, odbornicima u Skupštini Opštine i svim građanima Plužina.

Uz ocjenu da razvojne šanse Plužina čine tu opštinu izuzetno perspektivnom i investiciono podsticajnom na evropskom kursu Crne Gore, premijer je istakao da se strateško opredjeljenje Crne Gore ka ravnomjernom regionalnom razvoju podudara sa razvojnim vizijama Plužina, čiji su potencijali pouzdan garant brzog obezbjeđivanja kvalitetnijih uslova za život i rad u toj sredini. Posebno raduje što su u proteklom periodu realizovane mnoge inicijative, posebno u oblasti poljoprivrede, turizma i srodnih djelatnosti, čime je potvrđena riješenost vrijednih ljudi pivskog kraja da iskoriste prirodne resurse i donesu dobro svom zavičaju naglasio je premijer Đukanović.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?