Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 4. августа Дана Општине Плужине

Објављено: 03.08.2008. 18:00 Аутор: Насловна страна
Поводом 4. августа Дана Општине Плужине, предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је честитке предсједнику Општине Мијушку Бајагићу, одборницима у Скупштини Општине и свим грађанима Плужина.

Уз оцјену да развојне шансе Плужина чине ту општину изузетно перспективном и инвестиционо подстицајном на европском курсу Црне Горе, премијер је истакао да се стратешко опредјељење Црне Горе ка равномјерном регионалном развоју подудара са развојним визијама Плужина, чији су потенцијали поуздан гарант брзог обезбјеђивања квалитетнијих услова за живот и рад у тој средини. Посебно радује што су у протеклом периоду реализоване многе иницијативе, посебно у области пољопривреде, туризма и сродних дјелатности, чиме је потврђена ријешеност вриједних људи пивског краја да искористе природне ресурсе и донесу добро свом завичају нагласио је премијер Ђукановић.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?