Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio lidere opozicije

Objavljeno: 10.10.2008. 01:17 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović, na njihovu inicijativu, primio je danas lidere jednog broja opozicionih partija. Sastanku kod premijera Đukanovića prisustvovali su predsjednici - SNS Andrija Mandić, PZP Nebojša Medojević, SNP Srđan Milić, NS Predrag Popović i DSS Ranko Kadić.

Predstavnici opozicionih partija saopštili su premijeru svoje poznate stavove o najavljenom priznavanju nezavisnosti Kosova, ponavljajući argumentaciju zbog čega se protive takvoj odluci Vlade Crne Gore.

Premijer Đukanović upoznao je sagovornike sa argumentima koji su, uvažavajući političku realnost i slijedeći strateške nacionalne i državne interese Crne Gore na putu evropskih i evroatlanskih integracija, opredijelili Vladu da na današnjoj sjednici razmatra odluku o priznanju nezavisnosti Kosova.

Zajednički je konstatovano da su ovakve razmjene mišljenja predsjednika Vlade i lidera opozicionih stranaka korisne i da ih, kad je riječ o pojedinim pitanjima od državnog interesa, treba i dalje praktikovati.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?