Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Мило Ђукановић примио лидере опозиције

Објављено: 10.10.2008. 01:17 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, на њихову иницијативу, примио је данас лидере једног броја опозиционих партија. Састанку код премијера Ђукановића присуствовали су предсједници - СНС Андрија Мандић, ПЗП Небојша Медојевић, СНП Срђан Милић, НС Предраг Поповић и ДСС Ранко Кадић.

Представници опозиционих партија саопштили су премијеру своје познате ставове о најављеном признавању независности Косова, понављајући аргументацију због чега се противе таквој одлуци Владе Црне Горе.

Премијер Ђукановић упознао је саговорнике са аргументима који су, уважавајући политичку реалност и слиједећи стратешке националне и државне интересе Црне Горе на путу европских и евроатланских интеграција, опредијелили Владу да на данашњој сједници разматра одлуку о признању независности Косова.

Заједнички је констатовано да су овакве размјене мишљења предсједника Владе и лидера опозиционих странака корисне и да их, кад је ријеч о појединим питањима од државног интереса, треба и даље практиковати.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?