Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primio Delegaciju Komunističke partije Narodne Republike Kine

Objavljeno: 24.10.2008. 17:35 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore i predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović primio je Delegaciju Komunističke partije Narodne Republike Kine na čelu sa zamjenikom ministra za međunarodnu saradnju CK KP Kine gospodinom Chen Fengxiang.

Tokom razgovora gospodin Đukanović je istakao značaj saradnje između dvije partije u jačanju prijateljskih veza između Crne Gore i Kine. Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori gospodin Đukanović je rekao da je Demokratska partija socijalista vodeća politička partija posvećena evropskim integracijama i poboljšanju ekonomskog položaja građana. Gospodin Fengxiang je predsjedniku Đukanoviću prenio pozdrave predsjednika Vlade Kine Wen Jiabao i generalnog sekrertara Komunističke partije Kine Hu Jintao uz napomenu da je i ova posjeta znak dobrih odnosa između dvije partije i dvije države.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?