Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић примио Делегацију Комунистичке партије Народне Републике Кине

Објављено: 24.10.2008. 17:35 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе и предсједник Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић примио је Делегацију Комунистичке партије Народне Републике Кине на челу са замјеником министра за међународну сарадњу ЦК КП Кине господином Цхен Фенгxианг.

Током разговора господин Ђукановић је истакао значај сарадње између двије партије у јачању пријатељских веза између Црне Горе и Кине. Говорећи о актуелној политичкој ситуацији у Црној Гори господин Ђукановић је рекао да је Демократска партија социјалиста водећа политичка партија посвећена европским интеграцијама и побољшању економског положаја грађана. Господин Фенгxианг је предсједнику Ђукановићу пренио поздраве предсједника Владе Кине Wен Јиабао и генералног секрертара Комунистичке партије Кине Ху Јинтао уз напомену да је и ова посјета знак добрих односа између двије партије и двије државе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?