Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 21. novembra Dana Opštine Kotor

Objavljeno: 20.11.2008. 21:21 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio je, povodom 21. novembra Dana Opštine Kotor, čestitke predsjedniku Opštine Mariji Ćatović, odbornicima u Skupštini Opštine i svim građanima Kotora.

Premijer Đukanović je u čestitki naglasio da građani Kotora u kontinuitetu potvrđuju pripadnost evropskim idejama i vizijama Crne Gore kao bogate, otvorene i multikulturne zajednice i da se privrženost interesima svog grada i države najbolje ogleda u angažovanju svakog građanina na usvajanju najboljih evropskih iskustava i dostizanja što kvalitetnijih uslova za život i rad. Osim što je čuven po svom bogatom kulturno-istorijskom nasljeđu, Kotor je posljednjih godina prepoznat kao mjesto pogodno za realizaciju čitavog niza razvojnih projekata koji će biti u službi profilisanja imidža ovog drevnog grada. Siguran sam da će i u periodu koji je pred nama Kotorani predano raditi na ostvarenju dobrobiti svoje opštine i time doprinositi evropskoj perspektivi Crne Gore- istakao je premijer Đukanović.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?