Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 21. новембра Дана Општине Котор

Објављено: 20.11.2008. 21:21 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је, поводом 21. новембра Дана Општине Котор, честитке предсједнику Општине Марији Ћатовић, одборницима у Скупштини Општине и свим грађанима Котора.

Премијер Ђукановић је у честитки нагласио да грађани Котора у континуитету потврђују припадност европским идејама и визијама Црне Горе као богате, отворене и мултикултурне заједнице и да се приврженост интересима свог града и државе најбоље огледа у ангажовању сваког грађанина на усвајању најбољих европских искустава и достизања што квалитетнијих услова за живот и рад. Осим што је чувен по свом богатом културно-историјском насљеђу, Котор је посљедњих година препознат као мјесто погодно за реализацију читавог низа развојних пројеката који ће бити у служби профилисања имиџа овог древног града. Сигуран сам да ће и у периоду који је пред нама Которани предано радити на остварењу добробити своје општине и тиме доприносити европској перспективи Црне Горе- истакао је премијер Ђукановић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?