Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović uputio čestitke povodom 19. decembra - Dana Glavnog grada

Objavljeno: 19.12.2008. 00:09 Autor: Naslovna strana
Povodom 19. decembra - Dana Glavnog grada, predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je čestitke građanima Podgorice, gradonačelniku dr Miomiru Mugoši i odbornicima u Skupštini Glavnog grada.

U telegramu se, između ostalog, kaže: "Predajom aplikacije za članstvo u Evropskoj Uniji otvorili smo novu etapu u razvoju naše države. Ovaj čin podrazumijeva brzo i efikasno dostizanje evropskih standarda u svim sferama društveno-ekonomskog života Crne Gore. Takođe, i prosperitet Podgorice, po uzoru na moderne evropske prijestonice. Izazovi pred kojima se nalazi Crna Gora i njeni građani obavezuju nas da sa još snažnijom posvećenošću gradimo slobodno i bogato društvo. Uvjeren sam da ćemo zrelo i odgovorno nastaviti svoj razvojni put, te da će Podgorica, prepoznatljiva po mnogobrojnim značajnim projektima realizovanim posljednjih godina, i dalje biti jedna od ključnih poluga ukupnog napretka Crne Gore."
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?