Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом 19. децембра - Дана Главног града

Објављено: 19.12.2008. 00:09 Аутор: Насловна страна
Поводом 19. децембра - Дана Главног града, предсједник Владе Мило Ђукановић упутио је честитке грађанима Подгорице, градоначелнику др Миомиру Мугоши и одборницима у Скупштини Главног града.

У телеграму се, између осталог, каже: "Предајом апликације за чланство у Европској Унији отворили смо нову етапу у развоју наше државе. Овај чин подразумијева брзо и ефикасно достизање европских стандарда у свим сферама друштвено-економског живота Црне Горе. Такође, и просперитет Подгорице, по узору на модерне европске пријестонице. Изазови пред којима се налази Црна Гора и њени грађани обавезују нас да са још снажнијом посвећеношћу градимо слободно и богато друштво. Увјерен сам да ћемо зрело и одговорно наставити свој развојни пут, те да ће Подгорица, препознатљива по многобројним значајним пројектима реализованим посљедњих година, и даље бити једна од кључних полуга укупног напретка Црне Горе."
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?