Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio predsjednika Saveza filatelista Crne Gore Toma Katurića

Objavljeno: 11.02.2009. 20:50 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Milo Đukanović primio je danas predsjednika Saveza filatelista Crne Gore Toma Katurića, povodom osvajanja tri svjetske filatelističke zlatne medalje (Telaviv, Bukurešt i Prag) i evropske pozlate u Beču.

Podsjetivši da je prvo svjetsko filatelističko zlato u Crnoj Gori dodijeljeno upravo Tomu Katuriću, u Vašingtonu 1. juna 2006. godine, premijer Đukanović je čestitao predsjedniku crnogorske filatelistike prijem u Kraljevsko filatelističko društvo iz Londona, čiji je patron kraljica Elizabeta Druga. Takođe je odao priznanje na njegovom istrajnom i posvećenom radu, zahvaljući kojem je Crna Gora 2006. godine u Malagi postala član Svjetske filatelističke organizacije (FIP) koja okuplja 84 zemlje članice.

Predsjednik Đukanović je izrazio poštovanje za ulogu Toma Katurića u razvoju crnogorske filatelije i njene prezentacije na globalnom nivou, dajući punu podršku daljim aktivnostima Savezu filatelista u cilju uspješne prezentacije Crne Gore na kulturnom planu.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?