Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Мило Ђукановић примио предсједника Савеза филателиста Црне Горе Тома Катурића

Објављено: 11.02.2009. 20:50 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Мило Ђукановић примио је данас предсједника Савеза филателиста Црне Горе Тома Катурића, поводом освајања три свјетске филателистичке златне медаље (Телавив, Букурешт и Праг) и европске позлате у Бечу.

Подсјетивши да је прво свјетско филателистичко злато у Црној Гори додијељено управо Тому Катурићу, у Вашингтону 1. јуна 2006. године, премијер Ђукановић је честитао предсједнику црногорске филателистике пријем у Краљевско филателистичко друштво из Лондона, чији је патрон краљица Елизабета Друга. Такође је одао признање на његовом истрајном и посвећеном раду, захваљући којем је Црна Гора 2006. године у Малаги постала члан Свјетске филателистичке организације (ФИП) која окупља 84 земље чланице.

Предсједник Ђукановић је изразио поштовање за улогу Тома Катурића у развоју црногорске филателије и њене презентације на глобалном нивоу, дајући пуну подршку даљим активностима Савезу филателиста у циљу успјешне презентације Црне Горе на културном плану.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?