Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović razgovarao sa zamjenikom američkog državnog sekretara Džejmsom Stajnbergom

Objavljeno: 24.09.2009. 04:22 Autor: Naslovna strana
Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović razgovarao je danas u Njujorku, na marginama zasjedanja GS UN, sa zamjenikom američkog državnog sekretara Džejmsom Stajnbergom. Tokom susreta razmijenjena su mišljenja o progresu Crne Gore u procesu evropskih i evroatlantskih integracija kao i o aktuelnim kretanjima u regionu. Takođe, obostrano je izraženo zadovoljstvo razvojem bilateralnih odnosa i zainteresovanost za njihovo dalje unapređenje, kao i za češće političke kontakte na svim nivoima.
Stajnberg je istakao značaj uspješnog sprovođenja sveobuhvatnih reformi u Crnoj Gori, kao i njen doprinos snaženju mira i stabilnosti u regionu, čemu će Vašington nastaviti da pruža punu podršku. On je posebno naglasio da Crna Gora može računati na američku podršku planovima i programima u procesu evroatlantske integracije.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?