Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић разговарао са замјеником америчког државног секретара Џејмсом Стајнбергом

Објављено: 24.09.2009. 04:22 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић разговарао је данас у Њујорку, на маргинама засједања ГС УН, са замјеником америчког државног секретара Џејмсом Стајнбергом. Током сусрета размијењена су мишљења о прогресу Црне Горе у процесу европских и евроатлантских интеграција као и о актуелним кретањима у региону. Такође, обострано је изражено задовољство развојем билатералних односа и заинтересованост за њихово даље унапређење, као и за чешће политичке контакте на свим нивоима.
Стајнберг је истакао значај успјешног спровођења свеобухватних реформи у Црној Гори, као и њен допринос снажењу мира и стабилности у региону, чему ће Вашингтон наставити да пружа пуну подршку. Он је посебно нагласио да Црна Гора може рачунати на америчку подршку плановима и програмима у процесу евроатлантске интеграције.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?