Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Onlajn sastanak upravnog odbora projekta IESP

Objavljeno: 18.05.2020. 15:27 Autor: Ministarstvo nauke
U ponedjeljak, 18. maja 2020. godine, članovi Upravljačkog odbora projekta IESP održali su onlajn sastanak posredstvom Zoom platforme. Sastanak je bio prilika da se sagledaju prethodno sprovedene aktivnosti, kao i aktivnosti čija realizacija je predviđena u narednim mjesecima.

Prvi dio sastanka bio je posvećen pregledu aktivnosti koje su institucije preduzimale u okolnostima koje je prouzrokovala pandemija Covid-19. Razmijenjena su iskustva o načinu na koji su institucije održavale radni proces i pružale pomoć u prevazilaženju izazovne situacije koja je zadesila cjelokupno društvo.

Pružen je pregled projektnih aktivnosti koje su prethodile izbijanju pandemije i napravljeni su planovi za sprovođenje aktivnosti u novim okolnostima u skladu sa prvobitnim projektnim planom. Članovi su se saglasili da se nastavi u skladu sa planiranom dinamikom, koristeći onlajn alate za organizovanje obuka i studijskih posjeta. Na ovaj način, konzorcijum će moći da postigne postavljene ciljeve i ispuni plan rada za prvu projektnu godinu uprkos novonastalim okolnostima.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?