Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Онлајн састанак управног одбора пројекта ИЕСП

Објављено: 18.05.2020. 15:27 Аутор: Министарство науке
У понедјељак, 18. маја 2020. године, чланови Управљачког одбора пројекта ИЕСП одржали су онлајн састанак посредством Зоом платформе. Састанак је био прилика да се сагледају претходно спроведене активности, као и активности чија реализација је предвиђена у наредним мјесецима.

Први дио састанка био је посвец́ен прегледу активности које су институције предузимале у околностима које је проузроковала пандемија Цовид-19. Размијењена су искуства о начину на који су институције одржавале радни процес и пружале помоц́ у превазилажењу изазовне ситуације која је задесила цјелокупно друштво.

Пружен је преглед пројектних активности које су претходиле избијању пандемије и направљени су планови за спровођење активности у новим околностима у складу са првобитним пројектним планом. Чланови су се сагласили да се настави у складу са планираном динамиком, користец́и онлајн алате за организовање обука и студијских посјета. На овај начин, конзорцијум ће моћи да постигне постављене циљеве и испуни план рада за прву пројектну годину упркос новонасталим околностима.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?