Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Saopštenje: Javna rasprava o Nacrtu zakona o duvanu

Objavljeno: 20.02.2008. 17:51 Autor: Poljoprivreda i agroindustrija
Vlada Crne Gore je, na sjednici od 14. februara 2008. godine, na predlog Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, utvrdila Nacrt zakona o duvanu, sa Programom javne rasprave.

Javna rasprava će trajati 30 dana od datuma objavljivanja teksta Nacrt zakona o duvanu na sajtu Ministarstva.

Javna rasprava se organizuje na sljedeći način: putem sajta Ministarstva i u formi okruglog stola koji će se organizovati u Podgorici 06. marta 2008. godine u 12,00 časova u sali Privredne komore Crne Gore u Podgorica.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva sva stručna i zainteresovana lica, kao i sve zainteresovane organe, organizacije i institucije da uzmu učešće u javnoj raspravi i doprinesu kvalitetu ovog zakona. Mišljenja, sugestije, primjedbe i komentare možete da iznesete na navedenom okruglom stolu ili dostaviti u pisanoj ili elektronskoj formi na adresu Ministarstva, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede najkasnije do 20. marta 2008. godine.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
Rimski trg br. 46
81000 Podgorica
Fax: 081/ 234 306
Ili na e-mail: zorkap@mn.yu i aduvancg@cg.yu

Ovdje mozete preuzeti test Nacrta zakona o duvanuDownload
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?