Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Јавна расправа о Нацрту закона о дувану

Објављено: 20.02.2008. 17:51 Аутор: Пољопривреда и агроиндустрија
Влада Црне Горе је, на сједници од 14. фебруара 2008. године, на предлог Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, утврдила Нацрт закона о дувану, са Програмом јавне расправе.

Јавна расправа ће трајати 30 дана од датума објављивања текста Нацрт закона о дувану на сајту Министарства.

Јавна расправа се организује на сљедећи начин: путем сајта Министарства и у форми округлог стола који ће се организовати у Подгорици 06. марта 2008. године у 12,00 часова у сали Привредне коморе Црне Горе у Подгорица.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде позива сва стручна и заинтересована лица, као и све заинтересоване органе, организације и институције да узму учешће у јавној расправи и допринесу квалитету овог закона. Мишљења, сугестије, примједбе и коментаре можете да изнесете на наведеном округлом столу или доставити у писаној или електронској форми на адресу Министарства, пољопривреде, шумарства и водопривреде најкасније до 20. марта 2008. године.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде
Римски трг бр. 46
81000 Подгорица
Фаx: 081/ 234 306
Или на е-маил: зоркап@мн.yу и адуванцг@цг.yу

Овдје мозете преузети тест Нацрта закона о дувануDownload
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?