Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Info dani za poziv za dodjelu bespovratnih sredstava

Objavljeno: 23.09.2020. 18:36 Autor: mrss
Ministarstvo rada i socijalnog staranja u saradnji sa Direktoratom za ugovaranje i finansiranje sredstava EU pomoći (Ministarstvo finansija) uz podršku Delegacije Evropske unije organizuje info dane za poziv za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška zapošljavanju u menje razvijenim opštinama u Crnoj Gori”. 

Info dani na kojima će se moći saznati više o samim pozivima, prihvatljivim prijaviteljima i aktivnostima, te načinu prijavljivanja, će se održati po sljedećem rasporedu:

Grad

Datum

Mjesto

Vrijeme

Žabljak

30. septembar 2020.

Skupštinska sala

Trg durmitorkih ratnika 1

11h-14h

Ulcinj

2. oktobar 2020.

Skupštinska sala

Blv. Gjerg Kastrioti Skenderbeu bb

11h-14h

Andrijevica

5. oktobar 2020.

Hotel Komovi

Branka deletića bb

11h-14h

Mojkovac

7. oktobar 2020.

Skupštinska sala

Trg Ljubomira Bakoča bb

11h-14h

Napomena: U zavisnosti od situacije sa panedemijom COVID 19, Ugovorno tijelo (Ministarstvo finansija) može odlučiti da se info dani organizuju putem platforme Google Meet-a. 

Najnovije informacije u vezi sa info danima, možete pronaći na sljedećim veb sajtovima: 
Poziv za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška zapošljavanju u menje razvijenim opštinama u Crnoj Gori” se realizuje u okviru “Programa EU i Crne Gore za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu žaštitu”.
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?